Kniha návštěv

Datum 29.04.2009

Vložil Petr Němec

Titulek Skilpinistický kurz

Odpovědět

Opožděně, ale přece! Za HUDY sport Zlín chci poděkovat majiteli chaty Celnica za možnost uspořádání skialp kurzu ve dnech 14 - 15.3.2009. Výborné sněhové podmínky, 135 cm sněhu nám umožnily též nácvik práce v laviništi, tj. vyhledávání zasypaných, sondování a práce s vyhledávači. Kurz měl úspěch a uvažujeme o jeho opakování v jarních měsících r. 2010. Ještě jednou dík! Petr Johnek Němec

Datum 03.04.2009

Vložil Mlok skvrnitý

Titulek 1.Výstraha

Odpovědět

Nazdar majiteli rekreačního objektu.Zasílám Ti první výstrahu bo stepilí chlapci ze Zlína a jiných významných krajských měst a střediskových obcí se chystají vyrazit do lůna přírody.Bohužel pro Tebe se v lůně přírody nachází Tvůj krásný rekreační objekt který se již po několik let minulých stal naší základnou.Letos budeme připraveni!K nezbytné výbavě k přežití patří souprava na vylomení zámku kiosku a samozřejmě i dlouhá řetězová souprava k jeho následnému zajištění.Letos s námi opět dorazí soudruh kioskin!!!

Datum 26.02.2009

Vložil hádej ,můžeš 3x

Titulek Dotaz

Odpovědět

Ahojte, vy tam na vrcholu.Chystám se tam za váma na ledovec.A mám dotaz:oslavíme ty tvoje narozeniny,když už datumově proběhly a já teprů dojedu?mám strach,že tam nebudu mět celý týden co piť.Už sa na vás těším,posílám našu eskymáckou pusu(ToTy,Haverčak,Tkačuk).

Datum 27.02.2009

Vložil ED

Titulek Re: Dotaz

Odpovědět

Oslava už proběhla stop. Další se už nekoná stop. Jsem na mizině stop. Potřebuji sponzori stop. Taky se těšíme. Karty neberem a úvěry nedáváme stop.

Datum 27.02.2009

Vložil ED

Titulek Re: Re: Dotaz

Odpovědět

"sponzory" chybička se vloudila

Datum 21.02.2009

Vložil Kubo

Titulek lyzovanie

Odpovědět

Tak mne sa u vas strasne paci je tam nadherne prostredie lyzuje sa tam super neni to narocny kopec a super sme sa tam vsetci polyzovali.=) fakt super a rad by som to tam este navstivil :-))

TOPlist